Aan het werk op station Driebergen-Zeist

Nieuws

24 mei 2017

In het weekend van 27 en 28 mei gaat ProRail aan de slag op station Driebergen-Zeist. Het stationsgebied wordt de komende jaren volledig vernieuwd. De werkzaamheden dit weekend hebben gevolgen voor het treinverkeer, dus check vóór vertrek de Reisplanner.

Wat gaat er gebeuren?

ProRail en aannemer BAM Infra gaan spoor 3 bij station Driebergen - Zeist ontmantelen: we halen wissels weg en de bovenleiding. Ook wordt een fundering aangebracht voor een overdekte voetgangerstraverse, die in september in gebruik wordt genomen. In het weekend van 27 en 28 mei beginnen de eerste grote werkzaamheden aan het spoor, met gevolgen voor het treinverkeer. Over drie jaar is het hele stationsgebied Driebergen-Zeist vernieuwd, met vier sporen, een nieuw station, een grote ondergrondse fietsenstalling, goede voorzieningen, een parkeergarage en een tunnel onder het spoor voor het wegverkeer. Twee overwegen zijn dan opgeheven. Meer weten? Kijk dan op de projectpagina stationsgebied Driebergen-Zeist of download de app.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers