Weekendwerk tussen Boxtel en Vught

Nieuws

21 juli 2017

ProRail gaat dit weekend tussen Boxtel en Vught delen van het spoor vernieuwen. Dat doen we om het spoor in goede conditie te houden.

De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het gaat om het vernieuwen van dwarsliggers over een lengte van 750 meter. Er wordt 24 uur per dag gewerkt tot maandagochtend 05:00 uur. Dan moet het werk klaar zijn en wordt het spoor weer vrijgegeven voor het treinverkeer.

ProRail vernieuwt

In Nederland reizen steeds meer mensen met de trein. En meer en meer goederen worden over het spoor vervoerd. Deze groei zet in de toekomst door. Daar hebben we beter spoor en grotere stations voor nodig. Daarom werkt ProRail aan de grootste vernieuwingsslag sinds het bestaan van de spoorwegen.

Reisadvies

Op zaterdag 22 en zondag 23 juli is er geen of beperkt treinverkeer mogelijk tussen Boxtel en Tilburg/’-sHertogenbosch. Als alternatief vervoer zet NS voor haar reizigers bussen in. Servicemedewerkers van NS staan op alle stations paraat om te helpen het busvervoer zo vlot mogelijk te laten verlopen en reizigers te adviseren en ondersteunen. Reizigers wordt geadviseerd de reisplanner kort voor vertrek te checken voor het meest actuele reisadvies en rekening te houden met 15 tot 30 minuten extra reistijd afhankelijk van het traject en het tijdstip van reizen.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers