Weekendwerk 17 t/m 18 december

Nieuws

15 december 2016

ProRail werkt in het weekend op diverse plaatsen aan het spoor. Check voor vertrek de reisplanner om te zien of dat gevolgen heeft voor jouw reis.

Utrecht-Amersfoort

Tussen Amersfoort en Utrecht Centraal rijdt dit weekend aangepast treinverkeer. Door tijdig het spoor te vernieuwen voorkomen we storingen en onveilige situaties en zorgen we dat treinen veilig en comfortabel van het spoor gebruik kunnen blijven maken.

Rotterdam-Dordrecht

Ook het spoor tussen Rotterdam Centraal en Rotterdam Lombardijen wordt vernieuwd. In Rotterdam verbeteren we het spoor én verlagen we de perrons van stations Rotterdam Blaak en Rotterdam Zuid. We doen het werk zoveel mogelijk tegelijkertijd, zodat de hinder tot een korte periode beperkt blijft. Het gaat om de periode 3 t/m 18 december 2016 en 7 t/m 22 januari 2017. Dit weekend wordt de eerste periode afgerond. Meer informatie vind je op de pagina 'Rotterdam Centraal - Rotterdam Lombardijen'.

Gouda-Utrecht

Ook tussen Gouda en Utrecht is dit weekend hinder door werkzaamheden. Het gaat om werkzaamheden op station Utrecht, waardoor treinen uit Woerden niet op het station kunnen aankomen. NS zet snelbussen in.

Drie maanden vooruit

ProRail werkt continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden met gevolgen voor jouw treinreis, ook voor de komende drie maanden. De reisplanner van de vervoerder is tien dagen van tevoren bijgewerkt. Daarin staat wat onze werkzaamheden voor jouw treinreis betekenen.

Spoorvernieuwing

Wil je weten hoe spoorvernieuwing tot stand komt. Het tienstappenplan laat zien hoe het werkt; van idee tot het moment dat de treinen weer gaan rijden.

Nachtwerk

Ook elders in het land kunnen nachtwerkzaamheden plaatsivnden. check daarom voor vertrek de Reisplanner van de NS.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers