De Parade op station Utrecht

Nieuws

20 juli 2017

De Parade reist weer door het land. Van vrijdag 21 juli t/m zondag 6 augustus geeft het theatergezelschap voorstellingen in Utrecht. Nieuw dit jaar is dat reizigers op het balkon van station Utrecht Centraal kunnen meegenieten. Het balkon is voor even omgetoverd tot een gezellig festivalterrein.

Elke dag zijn er tussen 14:00 en 18:00 uur optredens die voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Het stationsfestivalterrein op het balkon is toegankelijk via de stationshal en via de trappen aan de centrum- en aan de Jaarbeurszijde. De Parade op het station wordt aangeboden door ProRail, NS en de gemeente Utrecht.

De Parade

Op de Parade spelen 60 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in tenten. Het merendeel van de voorstellingen is speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. In Utrecht strijkt de Parade van 21 juli t/m zondag 6 augustus neer in het Moreelsepark, vlakbij Utrecht Centraal. Meer informatie vind je op de website van de parade.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers