Het laatste nieuws

Zaterdag 30 mei groot feest in Bilthoven

Het stationsgebied in Bilthoven is verlost van een risicovolle overweg en heeft twee nieuwe onderdoorgangen voor auto's, fietsers en voetgangers. Dat gaan we vieren, met veel muziek en leuke dingen voor kinderen. Iedereen is welkom op zaterdag 30 mei vanaf 14.00 uur. En bij een opening hoort helaas ook een afscheid. We zwaaien onze hulpvaardige Johan Shewdat uit in het filmpje. Johan bedankt!

Station Arnhem basis voor opdracht Qatar

Een terugblik op de werkzaamheden in Arnhem in 2014
De Nacht van de Architectuur in Arnhem vond, hoe kon het uiteindelijk ook anders, gisteravond plaats in de nieuwe stationshal van Arnhem die in aanbouw is. Een avond met woorden over schoonheid, design en architectuur. Een avond ook met opmerkelijke statements. Zoals van de inmiddels wereldberoemde architect van het station, Ben van Berkel: "Station Arnhem vormde de basis voor een opdracht voor 30 metrostations in Qatar." En ook staatssecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu: "Station Arnhem laat zien dat we op de goede weg zijn met stations." Wij zijn natuurlijk apetrots dat we als ProRail daar samen met de aannemerscombinatie Ballast Nedam/BAM een bijdrage aan leveren.

Bewuste Bouwers

Bij bouwwerkzaamheden willen we zo min mogelijk hinder voor de buurt veroorzaken. Daarom worden allerlei maatregelen getroffen en streven aannemers ernaar goede buren te zijn voor de omgeving. Een geslaagd voorbeeld hiervan is de aanleg van een stationslift bij Maarn. Dit project kreeg een opsteker van de stichting Bewuste Bouwers.

Altijd streven naar beter

Punctualiteit do 28 mei 2015

91,6%
89,9% gemiddelde
Klik hier voor meer uitleg

Overzicht bouwprojecten

Projectenkaart

Storingen

Er zijn op dit moment geen storingen.

Geplande werkzaamheden

 • Amsterdam C-Antwerpen-Brussel-Zuid/Midi
  zaterdag 30 en zondag 31 mei
 • Amsterdam C-Breda Intercity direct
  zaterdag 30 en zondag 31 mei
 • Amsterdam C-Brussel-Zuid/Midi-Lille Europe/Paris-Nord
  zaterdag 30 en zondag 31 mei
Ga naar het overzicht

Twitter berichten

 1. ProRail
  8 uur 56 sec geleden
  30-31 mei geen rechtstreekse treinen tussen #Amsterdam & #Schiphol. https://t.co/PBvIyBezXl Video: https://t.co/pdROvyVHzq #OVSAAL
 2. ProRail
  9 uur 37 min geleden
  @ajbvisser Ik ga het even navragen, want dit is inderdaad tegenstrijdige informatie.
Bekijk alle tweets van prorail