Ben jij een kei in analyseren en kwaliteitscontroles?

Nieuws

24 mei 2016

Gaat jouw hart sneller kloppen als je data mag analyseren en kwaliteitscontroles kunt doen op complexe en grote databestanden? En word je nog blijer als deze data gaan over spoor? Dan zoeken we jou! Kijk snel naar de vacature van senior informatiespecialist materieelkwaliteit bij ProRail.

Initiator

ProRail meet met Quo Vadis installaties het gewicht en de wielkwaliteit van passerende treinen. En HotBox-systemen geven ons informatie over de temperatuur van assen en wielen. Deze info is belangrijk voor de onderhoudsplanning van het spoor en om het ontsporingsrisico te verminderen. Als senior informatiespecialist materieelkwaliteit ben je initiator om de kwaliteit van de data te verhogen en de toepassingsmogelijkheden te verbreden. Je dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers. Je kunt er alles over lezen in de vacature (update 6-6-2016: vacature is momenteel gesloten).

Meer vacatures

Is deze functie toch niet helemaal wat je zoekt? Geen nood, we hebben namelijk nog 23 andere vacatures en er komen er regelmatig nieuwe bij. Kijk daarom regelmatig op werkenbijprorail.nl.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers