Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram en metro moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Zonnig weekend(werk) voor de boeg

Nieuws

25 augustus 2016

Tropische temperaturen komend weekend. Prachtig weer om er op uit te trekken. Maar check wel je reisplanner van tevoren. Op diverse plaatsen werken we dit weekend aan het spoor.

Weert – Eindhoven

Tussen Weert en Eindhoven vernieuwen we diverse delen van het spoor. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden. Tijdens de werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk en is er vervangend vervoer. Bezoekers van de Brabantsedag in Heeze kunnen voor extra informatie de website van de Brabantsedag raadplegen. 

Arnhem – Ede

Ook tussen Arnhem en Ede werken we aan het spoor. Ter hoogte van Wolfheze werken we aan de geluidsschermen. Mensen kunnen gebruikmaken van omreisroutes of bussen.

Drie maanden vooruit

ProRail werkt ook in 2016 continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden met treinhinder, ook voor de komende drie maanden. De reisplanner van de vervoerder is tien dagen van tevoren bijgewerkt. Daarin staat wat onze werkzaamheden voor jouw treinreis betekenen. Check je reisplanner dus voor vertrek! Ben je nieuwsgierig naar hoe spoorvernieuwing tot stand komt? Het tienstappenplan (link is external)laat zien hoe het werkt; van het idee tot het moment dat de treinen weer gaan rijden.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers