Het laatste nieuws

Bovenop onderdoorgang Zutphen (part II)

Het werk aan de onderdoorgangen in Zutphen gaat 24 uur per dag door
In de druilerige tot stromende regen werken tientallen spoorwerkers al dagenlang en 24 uur per dag onverdroten door aan de aanleg van twee onderdoorgangen in Zutphen. En even verderop boven de rivier de IJssel en vol in de wind, krioelen nog eens tientallen mannen tussen het stalen vakwerk van de spoorbrug. Ze vernieuwen het spoor terwijl de binnenvaartschepen nog onder ze door varen. De megaklus in Zutphen is in volle gang en de laatste, meest spannende fase ingegaan. Maandagmorgen moet alles weer in dienst en vannacht staat het inschuiven van het laatste tunneldeel gepland.

Uitloop werkzaamheden Tilburg

De werkzaamheden bij Tilburg
ProRail werkt sinds 11 oktober in Tilburg aan een complexe operatie waarbij vanaf 18 oktober in zes dagen drie onderdoorgangen tegelijk in het spoor werden geplaatst. Tot en met 23 oktober zou er geen treinverkeer mogelijk zijn van en naar Tilburg. Helaas blijkt dat we door verschillende tegenslagen meer tijd nodig hebben dan gepland, waardoor er tot en met zaterdag 25 oktober nog geen treinen kunnen rijden van en naar Tilburg. Zoals het er nu naar uitziet, rijden er vanaf zondag weer treinen in alle richtingen. NS zet tot die tijd bussen in en adviseert reizigers voor vertrek de NS Reisplanner te raadplegen. ProRail betreurt de overlast voor reizigers en zet alles op alles om het werk zo snel mogelijk af te ronden.

Altijd streven naar beter

Punctualiteit do 23 okt 2014

84,9%
89,5% gemiddelde
Klik hier voor meer uitleg

Handige links

Storingen

 • gladde sporen Alphen a/d Rijn-Leiden C./Utrecht C.
Ga naar het overzicht

Geplande werkzaamheden

 • Apeldoorn-Zutphen
  zaterdag 18 tot en met zondag 26 oktober
 • Vlissingen-Kruiningen-Yerseke
  in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 oktober vanaf 00.00 uur tot en met maandag 27 oktober 06.00 uur
 • Zutphen-Arnhem
  zaterdag 18 tot en met zondag 26 oktober
Ga naar het overzicht

Twitter berichten

 1. ProRail
  28 min 9 sec geleden
  Spoorwerkers 'curlen' tunnelmoot #zutphen naar eindbestemming. 24/dag, in weer en wind doorwerken. #bikkels #prorail http://t.co/NTdserodPP
 2. ProRail
  1 uur 28 min geleden
  @jeannienkie Klopt, komt door werkzaamheden. Zie hier wat we wanneer doen: http://t.co/w19T7sM2Ft
Bekijk alle tweets van prorail