Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram en metro moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

#JouwBaan vind je bij ProRail

Nieuws

19 mei 2016

Op zoek een (nieuwe) baan en geïnteresseerd in de wereld van het spoor? Kijk dan eens naar onze vacatures. ProRail zoekt professionals voor allerlei functies. En nog meer goed nieuws: er komen regelmatig vacatures bij.

Werken bij ProRail

Of je nu een mbo’er, hbo’er of wo’er bent met veel of weinig ervaring, of je nou een techneut bent, of helemaal niet, er zijn allerlei functies op diverse plekken. Houd die vacatures op werkenbijprorail.nl en via Twitteraccount @werkenbyprorail in de gaten. 

Kun je nog niet sollicteren omdat je nog studeert? Geen nood, we hebben ook stageplekken. Een prima manier om je kennis in te zetten en te proeven hoe #JouwBaan van de toekomst eruit kan zien. 

Over #JouwBaan

Op 19 mei is heel werkzoekend Nederland actief op Twitter met #JouwBaan. Deze virtuele banendag is er voor werkzoekenden, maar natuurlijk ook voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent. De hashtag #JouwBaan vandaag dan ook trending topic. De hele dag tweeten bedrijven uit verschillende sectoren hun vacatures en geven recruiters advies en informatie voor werkzoekenden. Wil jij een (nieuwe) baan? Zoek dan op #JouwBaan of de hashtag #vacature. Die hashtag was in 2015 zelfs de meeste gebruikte hashtag. Handig!

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers