Opgelet: donderdag 17 augustus starten werkzaamheden Zwolle

Nieuws

16 augustus 2017

Van 17 tot en met 20 augustus sluit ProRail de nieuwe bovenleiding van de Kamperlijn aan op de bovenleiding van station Zwolle. Daarom rijden er in die periode minder treinen rond dit knooppunt. Check voor vertrek je reisplanner. Er is vervangend vervoer!

Wat doen we op de Kamperlijn?

Tussen de Nieuwe Veerallee en het station van Zwolle werken we aan de bovenleiding. De nieuwe bovenleiding van de Kamperlijn wordt aangesloten op de bovenleiding van station Zwolle. Ook wordt de beveiliging aangepast en getest in deze periode. Vanaf 28 augustus rijden er op deze lijn weer treinen.

Andere klussen

Voor het werk aan de Kamperlijn is het treinverkeer rond Zwolle aangepast. Dit geeft ons de gelegenheid om in die periode ook aantal andere klussen uit te voeren. Voor de nieuwe busbrug bij Zwolle verplaatsen we enkele bovenleidingsportalen en vinden er bij de Hessenweg werkzaamheden plaats ter voorbereiding van de aanleg van een viaduct en vernieuwen we enkele sporen en overwegen tussen 't Harde en Zwolle.

Reisplanner

Op donderdag 17, vrijdag 18 en zondag 20 augustus rijden er minder treinen van en naar Zwolle, op zaterdag 19 augustus rijden in alle richtingen bussen in plaats van treinen van en naar Zwolle. Wil je met de trein reizen? Check dan vooraf je reisplanner.

 

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers