Sporen rond Heerlen vernieuwd

ProRail onderhoudt en vernieuwt regelmatig sporen, wissels en stations voor een veilig en betrouwbaar spoor. Zo vernieuwen we komend weekend - en een week later ook in de herfstvakantie - zes kilometer spoor en 35 wissels rond Heerlen.
Leggen nieuw spoor

Weekend én herfstvakantie

In totaal worden er dit najaar 6 kilometer spoor en 35 wissels vernieuwd. De grootste slag wordt gemaakt in de herfstvakantie. Er is dan 10 dagen lang geen treinverkeer mogelijk van en naar Heerlen in alle richtingen. Ook wordt deze periode deels benut voor het project Heerlen Maankwartier. Er is bewust gekozen voor de vakantieperiode omdat er dan minder mensen met de trein reizen. De werkzaamheden starten op donderdag 10 oktober om 23:00 uur en duren tot maandagochtend 21 oktober 07:00 uur.

Ook in toekomst veilig en comfortabel reizen

De werkzaamheden hebben invloed op het treinverkeer. In het weekend van 5 oktober en van 11 t/m 20 oktober is geen treinverkeer mogelijk van en naar Heerlen. Ingrijpend voor de reiziger, maar nodig om te zorgen dat de treinen veilig en comfortabel over het spoor kunnen blijven rijden. Kijk voor actuele reisinformatie en een volledig overzicht van de werkzaamheden op www.ns.nl.

Gepubliceerd op