RailInfraCatalogus

Regels en voorschriften

In de RailinfraCatalogus van ProRail zijn algemene bedrijfsvoorschriften over informatie-uitwisseling, contractering en veiligheid verzameld. Ook informatie over railinfraproducten en de bijbehorende technische documenten zijn in de RailinfraCatalogus opgenomen.

Functies

De RailinfraCatalogus zorgt ervoor dat regels en voorschriften rond infraproducten altijd actueel en beschikbaar zijn. Deze regels en bedrijfsvoorschriften worden bindend zodra ze deel uitmaken van een contract tussen ProRail en een leverancier.

ProRail verzorgt presentaties over de structuur van de bedrijfsvoorschriften en de werking van de RailinfraCatalogus aan groepen van 5 tot 50 personen.

Toegang

De Railinfra Catalogus is niet publiekelijk toegankelijk. Om gebruik te maken van deze applicatie dient u geregistreerd te staan als erkende zakenpartner. Meer informatie over het erkenningsysteem van ProRail.

Meer informatie

Applicatie aanvragen

Via dit aanvraagformulier vraagt u toegang aan voor deze applicatie.

ProRail stelt zijn informatiediensten graag efficiënt en beheersbaar ter beschikking aan zijn zakenpartners. Accounts die u 180 dagen niet gebruikt, worden daarom automatisch verwijderd.

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.