15.000 twittervolgers voor ProRail

Spoortreffelijk! Ons twitteraccount @ProRail heeft het afgelopen weekend 15.000 volgers bereikt. Samen zien we meer dan één, dus alle tips en opmerkingen die in 140 tekens zijn getikt helpen ons enorm. Tegelijkertijd openen we samen met NS en de gemeente Rotterdam op 13 maart het nieuwe station. 1+1=2, daarom bieden we onze volgers de mogelijkheid om de opening van het vernieuwde Rotterdam Centraal als VIP bij te wonen. Wat je daarvoor moet doen? Hier lees je meer...
Meme 15.000 volgers: spoortreffelijk toch!

Dat moet gevierd worden!

Om deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij te laten gaan, willen we onze volgers de mogelijkheid bieden om bij een nog mooiere mijlpaal aanwezig te zijn: de officiele opening van Rotterdam Centraal, het station dat we samen met NS en de gemeente hebben gebouwd. Dus wil jij 13 maart als VIP bij dit historische moment zijn? Maak dan een mooie, scherpe of grappige 'meme' (een foto met boven en onder een pakkende tekst in witte letters) van onderstaande foto van Rotterdam Centraal.

Hoe doe ik dat?

Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Wij geven je de afbeelding al, deze mag je op je computer opslaan om te bewerken. Vervolgens kun je photoshoppen, maar je kunt ook naar een website gaan waar je heel gemakkelijk een meme kunt maken. Kies op die site voor 'upload your own image' en 'memen' maar! Het resultaat kun je twitteren onder vermelding van #rdamcentraal. Een onafhankelijke jury kiest de twee beste memes. De winnaars krijgen een VIP-kaart om de opening bij te wonen.

De te gebruiken foto van Rotterdam Centraal:

Voorbeeld:

Gepubliceerd op