Compliment aan alle spoorwerkers!

Poeh, het is weer dinsdag! Wat een dag hebben we gisteren met z'n allen gehad. Keihard is er in weer en wind door honderden spoorwerkers en brandweerlieden gewerkt. Het is een enorme klus geweest. Rond half vijf vanochtend hebben ze 'de laatste tak' van het spoor gehaald en de laatste inspecties uitgevoerd. De sporen zijn weer vrij van stormschade. Het treinverkeer is vanochtend na een hectische dag weer goed op gang gekomen.

Hollandse humor

Gisteren was het een dag van hard doorwerken. Maar ook in barre tijden verliest de Nederlander zijn gevoel voor humor niet. Maarten (@ECMLfan) hielp waar hij kon met zijn heldere uitleg:

Tweet over bomen op het spoor

Niet zo simpel

Zo simpel als het hier lijkt was het natuurlijk niet. De storm heeft op meer dan 25 trajecten gezorgd voor bomen, takken en hekken op het spoor. Op meerdere plaatsen was ook de bovenleiding gebroken. Daarom is een compliment aan alle mensen die zich gisteren en vannacht hebben ingezet op z'n plaats. Van brandweerlieden en ongevallenbestrijders tot treinverkeersleiders, aannemers, treinpersoneel en mensen die achter de schermen hebben gewerkt. Dankzij hen reden de treinen vanochtend weer over één van de drukst bereden sporen ter wereld. 

Gepubliceerd op