Één tegeltje maakt nog geen tunnel

In een week tijd zijn meer dan 150 tegeltjeswijsheden met ons gedeeld. Via mail, Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn vlogen de spreuken ons om de oren. Geweldig! We hebben een kleine selectie gemaakt, omdat het onmogelijk was om na de eerste week van de social media actie maar één leukste tegeltje te kiezen. Weet jij ook een mooie tunneltegelwijsheid over het spoor, treinen, tunnels… of iets anders? Deel het!

3,2 miljoen 

Vijf noeste tegelzetters zijn aan een monsterklus bezig in de nieuwe reizigerstunnel van station Zwolle. 3,2 miljoen tegeltjes worden er aangebracht volgens een patroon op basis van een ingenieuze wiskundige formule. Tegeltjeswijsheid zeg maar. Maar er zijn nog veel meer tegeltjeswijsheden. We willen er daarom elke week een aantal delen via onze website. Stuur jouw tegeltjeswijsheden in over het leven, de liefde of... het spoor natuurlijk. Van de beste vijf inzendingen maken we echte tegels, als cadeau voor de inzenders zelf én voor de tegelzetters.
   

Insturen

Deel jouw tegeltjeswijsheid via Twitter aan @ProRail of met de hashtag #tunneltegel. Je kunt ook hieronder reageren, ze insturen via een privéberichtje op Facebook of mailen naar socialmedia@prorail.nl.  Reizigerstunnel Meer informatie over de nieuwe reizigerstunnel van Station Zwolle kun je lezen in deze blog. Een interview met tegelzetter Unal Yilmaz kun je hier bekijken.      
Gepubliceerd op