Selfies op Den Haag Centraal onthuld

Samen met de gemeente Den Haag en NS hebben we gisteren de eerste resultaten van onze foto-actie onthuld. Reizigers en bezoekers werden eerder al opgeroepen om een ‘selfie’ in te sturen. Deze hebben we vervolgens op een bouwwand gezet. De achterliggende gedachte is dat we de reizigers en passanten, zo’n 190.000 per dag, een gezicht willen geven. De Haagse wethouder Marnix Norder heeft de wand onthuld.

Selfies op Den Haag Onthuld

Vernieuwd voor reizigers

Juist voor al die reizigers vernieuwen we nu station Den Haag Centraal. Een belangrijk onderdeel van de vernieuwing is het nieuwe glazen dak dat met 22 meter twee keer zo hoog is als het oude dak. Bovendien is het dak van glas gemaakt zodat het hele station veel lichter wordt en reizigers beter overzicht hebben over het station. De onthulling van de bouwwand was overigens ook het laatste officiële optreden van Marnix Norder op het station. Hij werd bedankt voor zijn bijdrage aan de stationsvernieuwing door middel van een schilderij van Den Haag Centraal.

Actie nog niet afgelopen

Wegens de vele aanmeldingen zetten we de actie voort. Om ook op de schutting van Den Haag Centraal te komen, kunnen reizigers en passanten hun ‘selfie’ blijven versturen naar: jouwfoto@denhaagnieuwcentraal.info . Meer informatie vind je op: www.denhaagnieuwcentraal.nl/jouwfoto

Gepubliceerd op