Van 15 tot en met 17 juli werk aan het spoor bij Dordrecht

Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 juli rijden er geen treinen tussen Dordrecht en Roosendaal. In die periode werkt ProRail aan het spoor. De aannemer vervangt wissels en legt 226 meter compleet nieuw spoor. De werkzaamheden zijn onderdeel van een grote spoorvernieuwing rondom Dordrecht waaraan we al maanden werken.
Werkzaamheden bij Dordrecht in februari 2017 om het spoorgoederenvervoer in Dordrecht nog weer een beetje veiliger te maken.
Werkzaamheden bij Dordrecht in februari 2017 om het spoorgoederenvervoer in Dordrecht nog weer een beetje veiliger te maken.

De werkzaamheden vallen daags voor de grote buitendienststelling voor reparatie van de sporen op de Moerdijkbrug, van 25 jul tot en met 11 augustus. Ook deze werkzaamheden raken de reiziger en vervoerder tussen Dordrecht en Roosendaal. Daar staat tegenover dat onze aannemers tijdens het herstel van de Moerdijkbrugsporen ook blijven sleutelen aan het spoor rondom Dordrecht. Als gevolg daarvan kunnen wij dertien werkweekenden schrappen die voor later dit jaar waren gepland. ProRail dankt reizigers en vervoerders bij voorbaat voor hun geduld.

Check de Reisplanner

Voorkom verrassingen: check de reisplanner voor vertrek.

Gepubliceerd op