Weekendwerk 8 en 9 oktober

Het is weer bijna weekend! Pak je de trein dit weekend? Bereid je treinreis goed voor, want we werken aan het spoor. Aankomend weekend werken we onder meer rond Den Bosch en Roosendaal.
Werkzaamheden aan de bovenleiding
Werkzaamheden aan de bovenleiding

Den Bosch-Nijmegen

Bij Wijchen vernieuwen we het spoor en werken we aan de drainage. Bij Nijmegen vernieuwen we ballast en dwarsliggers. Het weekend lang daarom geen treinen tussen Den Bosch en Nijmegen.

Lage Zwaluwe – Roosendaal

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vernieuwen we de beveiligingskabels tussen Lage Zwaluwe en Roosendaal. Door de kabels tijdig te vernieuwen, verkleinen we de kans op onnodige storingen. Vanwege de werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk.

Drie maanden vooruit

ProRail werkt continu aan het onderhouden en verbeteren van het spoor. Op deze kaart vind je alle geplande werkzaamheden met gevolgen voor jouw treinreis, ook voor de komende drie maanden. De reisplanner van de vervoerder is tien dagen van tevoren bijgewerkt. Daarin staat wat onze werkzaamheden voor jou treinreis betekenen.

Check je reis voor vertrek

Check je reisplanner voor vertrek. Wil je weten hoe spoorvernieuwing tot stand komt. Het tienstappenplan laat zien hoe het werkt; van idee tot het moment dat de treinen weer gaan rijden.

Gepubliceerd op