Zes dagen geen treinen op traject Den Haag Centraal - Delft - Schiedam Centrum

Spoorvernieuwing rond nieuwe spoortunnel en station Delft

Van 22 tot en met 27 februari rijden er geen treinen op het traject Schiedam Centrum - Delft - Den Haag Centraal en omgekeerd. In die zes dagen wordt het bestaande spoor aangesloten op het spoor in de nieuwe ondergrondse spoortunnel in Delft. Ook wordt een aantal sporen, wissels en seinen vernieuwd op dit traject. NS zet vervangend busvervoer in. We adviseren je tijdig de NS Reisplanner te raadplegen.

Impact op je reis

De vernieuwing van het spoor gaat niet onopgemerkt en heeft effect op de dienstregeling van NS. Het kan leiden tot langere reistijden of vervangend vervoer per bus. Wij vragen om begrip voor het ongemak en adviseren je ruim voor vertrek de reisplanner op ns.nl te raadplegen voor actueel reisadvies. Meer informatie over de zesdaagse buitendienststelling kun je lezen in de factsheet (PDF) en op de pagina van NS.
 

ProRail Vernieuwt

In Nederland reizen steeds meer mensen met de trein. En meer en meer goederen worden over het spoor vervoerd. Deze groei zet in de toekomst door. En daar hebben we beter spoor en grotere stations voor nodig. Daarom werkt ProRail aan de grootste vernieuwingsslag sinds het 175-jarig bestaan van de spoorwegen. Beter en meer treinverkeer is goed voor de economie. Lees verder op de pagina ProRail Vernieuwt.
   

Gepubliceerd op