Nieuwsbrief april - week 15

 
ProRail Nieuwsbrief April - week 15 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Nieuwe president-directeur van ProRail vandaag van start

 
 

/  Nieuwe president-directeur van ProRail vandaag van start Vandaag is de eerste werkdag van Pier Eringa, de nieuwe president-directeur van ProRail. De voormalig politiecommissaris en ziekenhuisbestuurder heeft veel zin in zijn nieuwe baan. In deze video stelt hij zich voor.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Met de auto dwars door het station in Breda

 
 

/  Met de auto dwars door het station in Breda Sinds gisteren is het mogelijk in Breda: met je auto door het nieuwe station rijden naar het parkeerdek boven de sporen. Op het dak heb je niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar is ook plaats voor ruim 400 auto's. En dat worden er nog meer als het station, dat wordt gebouwd in opdracht van NS, ProRail en de gemeente Breda, najaar 2016 helemaal af is.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Graven maar!

 
 

/  Graven maar! Vijf aannemers gaan de komende vier jaar alle onderdoorgangen in Nederland bouwen. Vandaag zijn daarvoor de overeenkomsten getekend. Ook wel de TunnelAlliantie genoemd. Door te werken met een standaard proces en vaste teams gaat de kwaliteit en prijszekerheid van het bouwproces omhoog. Als gemeenten, provincies of bijvoorbeeld waterschappen hebben besloten dat er ergens een tunnel moet komen, dan gaat een proces in werking.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail