Nieuwsbrief April- week 16

 
ProRail Nieuwsbrief April - week 16 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Station Delft swingend geopend

 
 

/  Station Delft swingend geopend Het nieuwe ondergrondse station Delft is donderdag 9 april officieel geopend. Met een ceremoniële handeling door de gemeente Delft, NS en ProRail is het station dan nu echt in gebruik genomen.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Ontmoetingswolk in station Breda

 
 

/  Ontmoetingswolk in station Breda Een nieuw en kunstzinnig meetingpoint voor station Breda: de ontmoetingswolk. Het kunstwerk van John Körmeling wordt op dit moment opgehangen in de stationshal. Een bijzonder en opvallend object dat licht geeft en knippert; niet te missen dus als je daar onder op iemand staat te wachten. Voortaan zeg je in Breda: 'Ik zie je onder de wolk'.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Video: Op pad met een spoorfan

 
 

/  Video: Op pad met een spoorfan Spectaculaire werkzaamheden aan het spoor trekken veel bekijks. Een van onze trouwe toeschouwers is spoorfan Matthias. Al vijftien jaar volgt hij onze werkzaamheden en trekt hij er met een camera op uit om de spoorvernieuwingen te volgen en vast te leggen. Wij liepen een dagje met hem mee tijdens een spektakelweekend in Bussum-Zuid. Daar werd een loopbrug van 38 ton boven het spoor gehesen.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail