Nieuwsbrief februari 2015 - nummer 1

 
ProRail Nieuwsbrief Februari - nummer 1 2015
 
 
 
 

Evt. begintekst:
Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze tweewekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen twee weken. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Excuses voor de storing

 
 

/  Excuses voor de storing Toelichting op 2 februari

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Weekendwerk: kom je kijken? Wij zorgen voor de koffie

 
 

/  Weekendwerk: kom je kijken? Wij zorgen voor de koffie Het wordt een precisiewerkje komend weekend. Bij station Alkmaar en bij station Bussum-Zuid plaatsen we met de grootste nauwkeurigheid twee gloednieuwe loopbruggen op hun plek. Heb je nog geen plannen komend weekend? Je bent zaterdag van harte welkom om het ‘inhijsen’ van dichtbij te bekijken. Wij zorgen voor de koffie! Bij Zevenaar werken we dit weekend aan meer ruimte op het spoor.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Dicht mee voor een sneak preview in Delft

 
 

/  Dicht mee voor een sneak preview in Delft Wil jij een sneak preview in het nieuwe Delftse ondergrondse station en de stationshal? Dat kan! Het is vandaag Nationale Gedichtendag, dus vragen wij je om een rijm of een gedicht te maken over het nieuwe station in Delft. Bij deze alvast een gedicht voor je om warm te draaien:

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail