Nieuwsbrief januari 2015– nummer 1

 
ProRail Nieuwsbrief Januari nr.1 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze tweewekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen twee weken. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Een mooi 2015 gewenst!

 
 

/  Een mooi 2015 gewenst! De beste wensen voor 2015

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ 2014 historisch spoorjaar

 
 

/  2014 historisch spoorjaar De jaaroverzichten vliegen je om de oren en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven! 2014 was voor ons een historisch spoorjaar, waarin keihard is gewerkt aan vernieuwing van sporen en stations door heel Nederland. Met als kers op de taart de opening van het architectonisch geroemde station Rotterdam Centraal door Koning Willem-Alexander.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Luchtproef boven het spoor

 
 

/  Luchtproef boven het spoor Een drone heeft deze maand foto's gemaakt van betonnen bovenleidingsportalen, de masten waaraan de bovenleiding hangt, tussen Eindhoven en Helmond. Het ging om een proef om te bepalen of de foto's vanuit de lucht bruikbaar zijn voor het houden van inspecties. In Nederland staan nog honderden betonnen bovenleidingsportalen. Deze moeten regelmatig gecontroleerd worden op scheurvorming. Dat wordt nu alleen gedaan op momenten dat er geen treinen rijden.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail