Nieuwsbrief Januari 2015 - nummer 2

 
ProRail Nieuwsbrief Januari - nummer 2 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze tweewekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen twee weken. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ 8.500 publieksvragen

 
 

/  8.500 publieksvragen Waarom toeteren treinen soms bij overwegen? Strooien jullie bij winters weer? En waarom vonkt de bovenleiding? Zulke vragen komen dagelijks bij ons binnen. Reizigers en omwonenden weten ons goed te vinden via telefoon en mail. Afgelopen jaar heeft het team Publieksvoorlichting bijna 8.500 meldingen en vragen geregistreerd en afgehandeld. Uit de grote stapel hebben we vijf leuke vragen en de bijbehorende antwoorden geselecteerd over onder andere fietsenstallingen, buitendienststellingen en openingen van stations.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ ProRail Profiel: bouwmanager Maarten Teunissen

 
 

/  ProRail Profiel: bouwmanager Maarten Teunissen Jullie doen toch iets met het spoor en stations?’ Dat klopt! Wat we precies doen en wie er hard achter de schermen werken, zie je in een serie ProRail Profielen. Eerder gaven we je al een kijkje in de keuken van onze BOA’s en de projectmanager van station Arnhem. Nu laten we zien hoe het werk van een ProRail bouwmanager eruit ziet. We lopen een dagje mee met Maarten Teunissen. Als bouwmanager is hij verantwoordelijk voor de bouw van twee onderdoorgangen in Bilthoven. Bekijk de video en ontdek wat hij nog meer doet.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Wat zijn de plannen voor 2015

 
 

/  Wat zijn de plannen voor 2015

Nieuw jaar, nieuwe plannen. Wat staat in 2015 op het programma bij ProRail?
 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail