Nieuwsbrief januari 2015 - nummer 3

 
ProRail Nieuwsbrief Januari - nummer 2 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze tweewekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen twee weken. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Pier Eringa benoemd tot president-directeur ProRail

 
 

/  Pier Eringa benoemd tot president-directeur ProRail Pier Eringa (53) treedt per 1 april a.s. aan als de nieuwe president-directeur van ProRail. Eringa is momenteel bestuursvoorzitter van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en was voorheen onder meer korpschef van politie, directeur in het openbaar vervoer en gemeentesecretaris.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Miljoenste fiets in de watten gelegd

 
 

/  Miljoenste fiets in de watten gelegd Fietsenstalling Jaarbeursplein heeft de 1.000.000e fiets verwelkomd met een fiets wellness behandeling. In samenwerking met NS en de gemeente Utrecht hebben we een leuke video gemaakt. De eigenaresse van de fiets reageerde verrast: “Ik stal hier al sinds de opening en vind het een prachtige stalling, die ook nog eens de eerste 24 uur gratis is.”

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Één tegeltje maakt nog geen tunnel

 
 

/  Één tegeltje maakt nog geen tunnel In een week tijd zijn meer dan 150 tegeltjeswijsheden met ons gedeeld. Via mail, Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn vlogen de spreuken ons om de oren. Geweldig! We hebben een kleine selectie gemaakt, omdat het onmogelijk was om na de eerste week van de social media actie maar één leukste tegeltje te kiezen. Weet jij ook een mooie tunneltegelwijsheid over het spoor, treinen, tunnels… of iets anders? Deel het!

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail