Nieuwsbrief juni 2013 - nummer 2

 
ProRail Nieuwsbrief Juni - nummer 2 2014
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze tweewekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen twee weken. Veel leesplezier!

 
 
 
 

Meer comfort door nieuw perron Deventer

 
 

Meer comfort door nieuw perron Deventer Reizigers in Deventer kunnen vanaf vandaag gebruik maken van een comfortabeler derde perron. Het is breder, langer en biedt extra beschutting door een nieuwe perronkap. Het nieuwe perron is bovendien geïntegreerd met het monumentale spoorgebouw en bereikbaar per lift.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

ProRail’s Koebel beste radiospot

 
 

ProRail’s Koebel beste radiospot De RAB Radio Advertising Awards zijn deze week tijdens het Turn-Up-The-Radio event in poptempel Paradiso uitgereikt. Ruim 300 vakgenoten zagen en hoorden hoe de radiospot van ProRail (‘Hoe vaak hoor je de koebel?’) bekroond werd door de vakjury in de categorie Non-profit.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

Kraanmachinisten Arnhem twitteren van boven

 
 

Kraanmachinisten Arnhem twitteren van boven Je moet geen last van hoogtevrees hebben, maar anders zijn deze twee heren het volgen waard! Kraanmachinisten Marcel en Gerrit, also known as @dobbelbas en @torenvogel, twitteren vanuit hun kranen over de bouw van de stationshal in Arnhem.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

ProRail vervult hartewens Ricardo

 
 

ProRail vervult hartewens Ricardo Ricardo had een hartewens: een dagje meelopen op één van onze verkeersleidingsposten. In Maastricht hebben we zijn wens in vervulling gebracht. Hier heeft hij onder andere geleerd hoe treinen worden aangestuurd en mocht hij voor één keer omroepen op het station. "Ik zal deze dag nooit vergeten" luidde zijn conclusie na afloop.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

150e verjaardag Zwolle gevierd met 8.000 bezoekers

 
 

150e verjaardag Zwolle gevierd met 8.000 bezoekers 150 kaarsjes werden er afgelopen zaterdag uitgeblazen in Zwolle. Samen met NS, gemeente Zwolle, de provincie, tal van andere organisaties en 8.000 bezoekers vierden we dat het spoor daar 150 jaar bestaat. Er werd onder andere aandacht besteed aan het verleden, het heden en de toekomst van het spoorgebied.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

Tijdens Pinksterweekend: ontwarren van ‘spaghetti’ rond station Utrecht

 
 

Tijdens Pinksterweekend: ontwarren van ‘spaghetti’ rond station Utrecht Wat hebben een bord spaghetti en de sporen rond Utrecht met elkaar gemeen? Bouwmanager Ronald Hazeu geeft antwoord op deze vraag. Ook vertelt hij wat we komend weekend doen rond station Utrecht en waarom dat nodig is.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail