Nieuwsbrief maart 2015 - week 11

 
ProRail Nieuwsbrief Maart - week 11 2015
 
 
 
 

/ Terugblik botsing Tilburg

 
 

Het weekend op het spoor begon slecht. Acht mensen raakten lichtgewond toen een reizigerstrein, op weg naar Tilburg Universiteit, op vrijdagmiddag op een stilstaande goederentrein botste. Een groot deel van het weekend ondervonden reizigers hinder van de hersteloperatie, omdat er geen treinverkeer mogelijk was tussen Tilburg en Tilburg Universiteit. Wat gebeurde er? Een terugblik.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Arnhems dak van Ultra Hoge Sterkte Beton

 
 

/  Arnhems dak van Ultra Hoge Sterkte Beton Het is weer zo’n voorbeeld van de bouwkundige staaltje van het nieuwe stationsgebouw van Arnhem. Op het glooiende dak worden 1100 platen van Ultra Hoge Sterkte Beton geplaatst. Op voetjes van hout. En elk stukje is uniek van vorm en daarom speciaal gegoten. De bouw van de nieuwe OV Terminal vordert flink. Wie vanaf een afstandje naar de welvingen van de stationshal kijkt, ziet al steeds meer de definitieve aanblik door het bouwplastic heen schijnen.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Uitbreiding station Amsterdam RAI op stoom

 
 

/  Uitbreiding station Amsterdam RAI op stoom De uitbreiding van station RAI in Amsterdam verloopt voorspoedig. Het Amsterdamse treinstation kan straks meer reizigers ontvangen en het wordt een stuk comfortabeler. Aan de westkant komt een nieuwe stationshal met een nieuwe trapopgang en roltrap. Ook komt er een nieuwe opgang aan de oostkant van de Europaboulevard naar het bestaande perron en het nieuwe perron.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail