Nieuwsbrief maart 2015- week 12

 
ProRail Nieuwsbrief Maart week 12 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Maatregelen tegen agressie

 
 

/  Maatregelen tegen agressie Nu is het genoeg. Geweld tegen personeel van vervoerders op het spoor is onacceptabel. Daarom hebben de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Veiligheid en Justitie, NS, ProRail, vakbonden en de OR van NS afgesproken dat er extra maatregelen worden genomen. Aanleiding voor de maatregelen is een aantal zeer heftige voorvallen waarbij personeel van NS gewond is geraakt.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Treinverkeer stil na stenen op het spoor

 
 

/  Treinverkeer stil na stenen op het spoor Het zal je maar gebeuren: je rijdt met je auto op de weg en plotseling ligt er een berg stenen. Misschien kan je met je auto dan nog uitwijken. Maar als machinist van een trein wordt het een heel ander verhaal. Helemaal als je het niet ziet aankomen.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Ondertussen in Utrecht

 
 

/  Ondertussen in Utrecht Utrecht is hét spoorknooppunt van Nederland en verbindt miljoenen treinreizigers in hun reis door het land. Maar liefst 285.000 mensen maken dagelijks gebruik van Utrecht Centraal. Wanneer er een storing is op dit knooppunt, heeft dat veel impact op reizigers. Het emplacement is aan vernieuwing toe. We werken aan een betrouwbaarder knooppunt en stomen het klaar voor meer treinverkeer in de toekomst.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail