Nieuwsbrief maart 2015- week 14

 
ProRail Nieuwsbrief Maart - week 14 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ Dol fijn, het nieuwe station Harderwijk

 
 

/  Dol fijn, het nieuwe station Harderwijk Harderwijk, de stad van de Aaltjesdagen, het Dolfinarium, van watersport en het LaLaLand Festival. Knooppunt voor bezoekers van pretpark Walibi, forenzen, scholieren en nog veel meer reizigers. Harderwijk krijgt een nieuw treinstation ter vervanging van het huidige stationsgebouw uit 1983. Vandaag werd daarvoor het bouwbord onthuld door vertegenwoordigers van gemeente Harderwijk, provincie Gelderland, NS en ProRail.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Aftellen in Utrecht!

 
 

/  Aftellen in Utrecht! Vanaf donderdag 26 maart is het nog precies 100 dagen tot de start van de Tour de France in Utrecht. Op zaterdag 4 juli gaan 198 renners op de pedalen achter Utrecht Centraal, op het Jaarbeursplein. De gemeente Utrecht is begonnen met aftellen. Maar we hebben deze zomer nog iets te vieren: over 127 dagen, op 31 juli 2015, gaat het nieuwe deel van de stationshal open. Dan hebben de reizigers er 12.000 gloednieuwe vierkante meters bij op Utrecht Centraal. Kijk verder naar de foto's en visuals hoe het wordt.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Terugblik Teuge: strijd tegen tijd

 
 

/  Terugblik Teuge: strijd tegen tijd De treinen bij Teuge rijden inmiddels weer, nadat er afgelopen zondag een ravage op het spoor was ontstaan door een aanrijding. Het heeft uiteindelijk bijna vijf dagen gekost om te herstellen. In deze blog blikken we terug op de race tegen de klok. Over ‘werken met man en macht’ en ‘alles op alles’ om weer treinverkeer mogelijk te maken.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail