Nieuwsbrief Mei - week 19

 
ProRail Nieuwsbrief Mei - week 19 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

Treinen staan vanavond twee minuten stil

 
 

Treinen staan vanavond twee minuten stil ProRail en NS hebben vandaag de 477 spoormedewerkers die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen herdacht. De ceremonie vond plaats bij het ‘Verzetsmonument’ naast het hoofdkantoor van ProRail in Utrecht, De Inktpot.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Fotoblog: Utrecht Centraal, wat een ruimte!

 
 

/  Fotoblog: Utrecht Centraal, wat een ruimte! Het aftellen kan beginnen: over precies drie maanden openen we het nieuwe deel van de stationshal Utrecht Centraal. Op 31 juli komt er maar liefst 12.000 vierkante meter bij, met goede voorzieningen voor reizigers, nieuwe roltrappen en een promenade van 300 meter van het Stadskantoor naar het centrum. Wil je weten hoe het wordt? Bekijk de nieuwe foto's van Gerrit Serné.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Getekend voor nieuw station Driebergen-Zeist

 
 

/  Getekend voor nieuw station Driebergen-Zeist Station Driebergen-Zeist is een bijzonder station en ligt te midden van prachtige parken en landgoederen. Tegelijkertijd is de verkeerssituatie eromheen een knelpunt; autoverkeer moet lang wachten voor de overweg en er is een tekort aan fietsstallingen en parkeerplekken. Het stationsgebied wordt daarom volledig vernieuwd. Dinsdag is de overeenkomst getekend, dus we kunnen van start!

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail