Nieuwsbrief Mei - week 20

 
ProRail Nieuwsbrief Mei - week 20 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ ProRail gaat overweg Voslaan versneld aanpakken

 
 

/  ProRail gaat overweg Voslaan versneld aanpakken De situatie bij de onbewaakte overweg de Voslaan in Winsum wordt versneld aangepakt. ProRail gaat nu samen met de gemeente Winsum zo snel mogelijk voor omwonenden een noodweg aanleggen naar een reeds bewaakte overweg. De overweg Voslaan wordt dan gesloten. Aansluitend zal zo spoedig mogelijk een definitieve oplossing worden gerealiseerd. Dat is de uitkomst van afspraken tussen ProRail, gemeente Winsum, Arriva, nabestaanden en De Gerjon Kazemier Stichting.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ ProRail helpt zwanen met landen langs HSL

 
 

/  ProRail helpt zwanen met landen langs HSL Zwanen gebruiken de sloten langs het HSL-tracé als start- en landingsbaan. Dat loopt helaas niet altijd goed af. Om zwanen te helpen met hun start en landing in de buurt van het spoor heeft ProRail maatregelen genomen. Aan de bovenleidingen zijn 250 wokkelvormige Bird Flight Distractors (BFD’s) gemonteerd.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Terugblik weekpunctualiteit en werkzaamheden Wehl (video)

 
 

/  Terugblik weekpunctualiteit en werkzaamheden Wehl (video) De punctualiteit van week 18 was gemiddeld 90,6% met een uitval van 0,8%. Aan het einde van de week begon de meivakantie en startten er in heel het land weer werkzaamheden. In Wehl werd bijvoorbeeld een stuk dubbel spoor aangelegd. Er zijn ook filmpjes van gemaakt, je vindt ze hieronder!

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail