Nieuwsbrief Mei - week 21

ProRail Nieuwsbrieven Home Nieuwsbrieven Deze maand2015201420132012+ NieuwMailinglist: AbonneesAfmeldingenErrors versturenErrors bouncesStatistiekenOverzichten: DoelgroepenCollega's Account michielUitloggenNieuwsbrief Mei - week 21 2015 NieuwsbriefInhoudPrestatiecijfersInhoud 2AgendaPreviewHTMLHTML HTML:

 
ProRail Nieuwsbrief Mei - week 21 2015
 
 
 
 

Elke werkdag schrijven wij op prorail.nl blogs over de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovaties in de spoorsector. In deze wekelijkse nieuwsbrief treft u een selectie uit de blogs van de afgelopen week. Veel leesplezier!

 
 
 
 

/ BOA's in het zonnetje

 
 

/  BOA's in het zonnetje Het is vandaag de dag van de BOA, de buitengewoon opsporingsambtenaar. Door weer en wind gaan de mannen en vrouwen dagelijks op pad om het spoor veilig te houden. Dat is niet altijd leuk, want deze toppers hebben ook te maken met spoorlopers, vernielingen, ongevallen en onveilige situaties. Reden genoeg om ze eens in het zonnetje te zetten!

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

/ Digitale instaphulp op station Den Bosch

 
 

/  Digitale instaphulp op station Den Bosch Meelopen met de trein om zo op een goede plek in de trein te stappen. Op station Den Bosch is dat vanaf vandaag niet meer nodig. Led-schermen boven het perron laten precies zien waar je kunt instappen en hoe lang de trein is. Ook wordt aangegeven waar de 1e en 2e klas, stiltecoupes, en fietsrijtuigen zich bevinden. Zo sta je precies op de juiste plek als de trein aankomt!

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 

Timelapse werkzaamheden Bunnik

 
 

Timelapse werkzaamheden Bunnik De werkzaamheden voor de aanleg van de autotunnel van afgelopen weekend in Bunnik gingen op rolletjes. Duizenden mensen hebben via een webcam de voortgang gevolgd. Sommige kijkers maakten het zo bont dat ze er ’s nachts voor wakker bleven. Heb je het gemist? Geen probleem, want via dit filmpje kun je het hele bouwproces nog een keer versneld terugzien.

 
     
  meer informatie

 

 
 
 
 
YouTube Twitter FaceBook Wilt u de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen? Schrijf u dan hier uit. ProRail