Dit weekend geen treinen tussen Sloterdijk en Haarlem

Nieuws

13 september 2019

Het wordt lekker strandweer dit weekend. Maar als je plannen hebt om naar Zandvoort te gaan, check dan wel eerst even de reisplanner. Er rijden van 14 tot 16 september namelijk geen treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem. Het autoverkeer ondervindt in datzelfde weekend hinder van werkzaamheden aan de N200.

Afsluiting N200 en geen treinen

Reizigers tussen Haarlem en Amsterdam moeten in het weekend van 13 tot 16 september rekening houden met werkzaamheden aan weg en spoor. De N200 is dit weekend volledig afgesloten tussen Halfweg en de kruising N200-Australiëhavenweg in Amsterdam. Die werkzaamheden starten vrijdagavond en duren tot maandagochtend.

Ook rijden er dit weekend geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk. Om te zorgen dat reizen tussen Haarlem en Amsterdam mogelijk blijft, zijn er maatregelen getroffen. Het advies is om goed voorbereid op weg te gaan en rekening te houden met extra reistijd. Check dus vóór vertrek de reisplanner.

Liften op station Haarlem Spaarnwoude

ProRail voorziet een groot aantal stations van liften en hellingbanen. Zo zorgen we ervoor dat mensen met een functiebeperking zo zelfstandig mogelijk kunnen reizen. Komend weekend worden liftputten aangebracht op station Haarlem Spaarnwoude. De traverse is het hele weekend buiten gebruik en er rijden geen treinen op het traject Amsterdam Sloterdijk – Haarlem – Leiden.

Snelbus en shuttlebus

Voor treinreizigers tussen Haarlem, Haarlem Spaarnwoude en Amsterdam Sloterdijk zet NS snelbussen in. Reizigers van en naar Halfweg kunnen gebruik maken van een shuttlebus naar Haarlem Spaarnwoude en daar overstappen op de snelbus naar Haarlem of Amsterdam Sloterdijk.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers