Koninginnedag 2013 verliep voorspoedig

Koninginnedag 2013 zit er weer op. Nederland heeft een nieuwe koning en is een historisch moment rijker. Samen met NS, gemeenten en politie hebben honderden ProRailers zich tijdens deze festiviteiten ingezet om het treinverkeer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Op de verkeersleidingsposten, langs het spoor en in het operationeel controlecentrum werd het spoor goed in de gaten gehouden.

Goede spoorprestaties

Mede dankzij deze inspanningen en alle voorbereidingen verliep de dag voorspoedig. De infra werkte zoals bedoeld was, waardoor reizigers konden gaan waar zij wilden. Er waren weinig storingen of incidenten en de storingen die er waren werden snel opgelost door onze storingsploegen. Uiteindelijk heeft NS 240.000 reizigers van en naar Amsterdam en 60.000 reizigers van en naar Eindhoven vervoerd. Zo houden we samen effectief één van de drukst bereden sporen van Europa aan de gang.

Al met al was het een mooie en feestelijke dag. Dank ook aan alle reizigers die er samen een mooi feestje van hebben weten te maken!

Gepubliceerd op