Nieuw spoor tussen Den Haag Moerwijk en Rijswijk

ProRail zet zich dagelijks in voor een veilig en betrouwbaar spoor in Nederland. Daar zijn we nooit mee klaar, we blijven altijd verbeteren. Daarom onderhouden we het spoor continu.

Werk aan het spoor tussen Den Haag en Rotterdam

Spoorstaven, dwarsliggers en ballast (spoorgrind) vernieuwen we tijdig zodat de treinen er soepel en veilig overheen kunnen blijven rijden. Dit doen we het komende weekend ook tussen Den Haag en Rotterdam

Nieuw spoor tussen Den Haag Moerwijk en Rijswijk

Tussen Den Haag en Rotterdam werken we nu al aan station Den Haag Moerwijk. Het station krijgt nieuwe wachthuisjes en er worden op de perrons langwerpige bloemperken aangelegd die het perron een aangenamere uitstraling geven. Verder werken we tijdens het weekend ook aan het spoor. Van Moerwijk tot en met Rijswijk gaan we één spoor compleet vernieuwen. Dat betekent nieuwe rails en dwarsliggers en daarbij we gaan ook de stenen onder het spoor (de ballast) compleet vervangen.

Minder sporen beschikbaar

Er liggen op dit traject vier sporen, waarvan we er één compleet gaan vernieuwen. Er zijn hier daarom minder sporen beschikbaar waardoor er minder treinen zullen rijden. Kijk voor een volledig overzicht van de werkzaamheden en actuele reisinformatie op www.ns.nl.

Gepubliceerd op