Gemeenten en provincies

Heeft u als bestuurder een vraag over het spoor in uw gemeente of provincie? Zijn er aanpassingen nodig aan een station, of een overweg? Is er overlast door spoorwerkzaamheden? Wat er ook speelt: neem gerust contact met ProRail op. Onze accountteams staan voor u klaar, zij helpen u graag verder.

Samen met u

Alleen als we goed samenwerken met onze partners, kan het spoor optimaal presteren. Daar zijn we ons bij ProRail sterk van bewust. We hechten dan ook veel waarde aan een goede relatie met u als bestuurder. Heeft u vragen, wensen of klachten over het spoor in uw gemeente of provincie? Laat het ons dan weten. Dan zoeken wij samen met u naar de beste oplossing.

In opdracht van u

Ook als opdrachtgever kunt u op ProRail rekenen. Wilt u een aanpassing laten doen in het spoor? Een station laten bouwen bij een nieuwbouwwijk? Een overweg vervangen door een tunnel? In een zorgvuldig afwegingsproces onderzoeken wij samen met u de wensen en mogelijkheden. Ook de uitvoering is bij onze vakmensen in goede handen. Heeft u plannen voor uw gemeente of provincie? Bel dan gerust voor overleg met een van onze accountteams.

Procedure derdenwerk

Samenwerken met ons? In het document Procedure Derdenwerk (pdf) vindt u de uitgangspunten hiervoor.