Nieuwsberichten

Kom naar de Dag van de Bouw

Damwanden slaan bij het Theemswegtrace.
Bouwlocatie, dus… verboden toegang! Maar niet op zaterdag 15 juni, de Dag van de Bouw. Op deze dag stellen diverse bouwers in Nederland hun bouwlocatie open voor het publiek. Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bouwschermen van ProRail.
Gepubliceerd op

Verkocht: de Hofbogen, een Rotterdams icoon

Hofbogen - verkoop - juni 2019
De Hofbogen in Rotterdam zijn verkocht. Het spoor over de Hofbogen verbond in 1908 Rotterdam en Scheveningen aan elkaar. Een eeuw lang reden er treinen op dit traject. Tegenwoordig vind je er tal van hippe winkels, koffiezaken en restaurants. ProRail heeft het dak samen met woningcorporaties Vestia en Havensteder gereed gemaakt voor een nieuwe toekomst. Die toekomst is nu in handen van de volgende eigenaar: Dudok Groep uit Dordrecht.
Gepubliceerd op

Toiletvoorzieningen langs het spoor voor incidentenbestrijders

Incidentenbestrijders aan het werk
ProRail gaat een praktische oplossing testen om toiletvoorzieningen voor incidentenbestrijders tijdens incidenten langs het spoor mogelijk te maken. Dat werd bekend gemaakt tijdens de Global Entrepreneurship Summit (GES) op 5 juni in Den Haag. Deze jaarlijkse ondernemerstop bracht tweeduizend wereldleiders op het gebied van innovatie, ondernemerschap, investeringen en wetenschap bij elkaar.
Gepubliceerd op