Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram en metro moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Morgen minder en kortere treinen rondom Hilversum

Nieuws

15 juli 2018

Zaterdagochtend heeft brand gewoed in een transformatorhuisje in Hilversum. De brand begon rond 10.30 uur en was rond 14.30 uur bedwongen. Het treinverkeer rondom Hilversum is korte tijd stilgelegd.

Omdat het transformatorhuisje veel schade heeft, staat er voorlopig minder spanning op de bovenleiding. De schade is zo groot dat het herstel naar verwachting tot minimaal dinsdagochtend in beslag neemt. Gevolg daarvan is dat het niet mogelijk is om de Intercity's en internationale treinen in Hilversum te laten stoppen. Vooral bij het optrekken gebruiken die treinen daarvoor te veel stroom. Ook wordt er met kortere treinen gereden dan normaal. Check voor je vertrek de reisplanner.

 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers