Nieuwsberichten

9-daagse omleiding Betuweroute wegens spoorvernieuwing Zevenaar

Luchtfoto van aanleg derde spoor
Van zaterdag 19 mei tot en met zondag 27 mei wordt er gewerkt aan de aanleg van een derde spoor tussen Zevenaar-Oost en de Duitse grens. Dat is nodig om de capaciteit van de Betuweroute te vergroten. Gedurende deze dagen wordt het goederenvervoer en internationale treinverkeer omgeleid via de Brabantroute en via de route in Oost-Nederland.
Gepubliceerd op

Treinverkeer Betuweroute komend weekend omgeleid

Het derde spoor naar Duitsland vormt de afronding van de Betuweroute
Aanstaand weekend wordt er weer gewerkt aan de aanleg van een derde spoor tussen Zevenaar en Oberhausen. De werkzaamheden duren tot en met zondag. Gedurende deze dagen is de Betuweroute niet beschikbaar en wordt het goederenvervoer omgeleid via de Brabantroute en via de route in Oost-Nederland. Aansluitend vindt er tot en met zondag 8 oktober een enkelsporige buitendienststelling van een week plaats.
Gepubliceerd op

Betuweroute afgesloten wegens aanleg Derde Spoor Duitsland

Vanaf donderdag wordt er weer gewerkt aan de aanleg van een derde spoor tussen Emmerich en Oberhausen. De werkzaamheden duren tot en met zondag. Gedurende deze dagen is de Betuweroute niet beschikbaar en wordt het goederenvervoer omgeleid via de Brabantroute en via de route in Oost-Nederland. Aansluitend vindt er tot en met maandag 5 juni een enkelsporige buitendienststelling van een week plaats.
Gepubliceerd op