Nieuwsberichten

Inhijsen van brugdelen

Spoorbrug over de Kerstanjewetering
Aankomend weekend, 18 en 19 april 2020, vinden er spectaculaire hijswerkzaamheden plaats in Rijswijk. Twee brugdelen van ieder ongeveer 87 ton worden met een grote kraan op hun plek gehesen boven de Kerstanjewetering. Dit is de eerste stap naar een verbrede en verhoogde spoorbrug die geschikt is voor vier in plaats van twee sporen.
Gepubliceerd op

Fietsenstalling station Delft - ruimte maken voor werkzaamheden

Fietsenstalling station Delft - foto gemeente Delft
In de ondergrondse fietsenstalling van station Delft maakt de beheerder van de stalling vanaf 13 april 2020 ruimte voor werkzaamheden aan het station. Fietsers wordt daarom vriendelijk verzocht hun fiets vóór 20 april op een andere plek in de stalling te plaatsen . De betreffende locatie is in de stalling duidelijk aangegeven.
Gepubliceerd op

Veilig en gezond doorwerken aan PHS Rijswijk-Rotterdam

Bouwplaats Delft Campus - foto van collega Erwin
De wereld ziet er ineens heel anders uit door het coronavirus, toch gaat het spoorwerk voor het project PHS Rijswijk – Rotterdam zo goed als mogelijk door. Aannemers hebben voorzorgsmaatregelen getroffen en volgen het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de ministeries van IenW en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. In deze moeilijke tijd passen we extra goed op elkaar en zorgen we er samen voor dat we veilig en gezond blijven.
Gepubliceerd op