Onbewaakte fietsenstalling station Naarden-Bussum dicht vanaf 24 juni 2019

Nieuws

20 juni 2019

In verband met de verbouwing van station Naarden-Bussum wordt de onbewaakte fietsenstalling aan de Noordkant van Station Naarden-Bussum op maandag 24 juni 2019 gesloten. Reizigers die daar hun fiets hebben gestald, kunnen deze tot en met dinsdag 25 juni ophalen. Daarna worden de overgebleven fietsen door Prorail/NS verplaatst naar een speciale zone aan de voorzijde van het station.

De zone gaat dienst doen als tijdelijke stalling tijdens de werkzaamheden. Komende maandag, dinsdag en woensdag (24, 25 en 26 juni) wordt dit proces bij het station begeleid door een verkeersregelaar. Over de sluiting van de fietsenstalling is in mei 2019 geflyerd bij de fietsenstalling zelf.

Verwijderen fietsen

De gemeente Gooise Meren heeft donderdag 20 juni 2019 in het stationsgebied ongeveer 200 zogeheten ‘weesfietsen’ verwijderd. Het gaat om fietsen die in maart en april door de gemeente al gelabeld waren. Fietswrakken worden vernietigd. De nog goede geruimde fietsen worden door de gemeente opgeslagen op de werf aan de Huizerweg in Bussum.

Ophalen fiets

Wie zijn geruimde fiets op de werf aan de Huizerweg in Bussum wil ophalen, kan hiervoor een afspraak maken. Neem hiervoor contact op met de gemeente Gooise Meren​​​​​​​. Normaal gesproken moet u voor het ophalen van de fiets 15 euro betalen, dat is nu niet het geval.

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers