Werkzaamheden weekend 23 en 24 maart

Nieuws

6 maart 2019

In het weekend van 23 en 24 maart rijden er geen treinen tussen Arnhem en Doetinchem. In dit weekend voert de aannemer Strukton Rail van zaterdag 23 maart 01:00 uur tot en met maandag 25 maart 05:00 uur verschillende werkzaamheden uit aan het spoor.

Werkzaamheden Zevenaar

Bij tunnel Zevenaar Poort vervangen wij de duiker (betonnen buis) onder het spoor voor de watervoorziening. Wegens de werkzaamheden rijden er geen treinen en is de Kerkstraat in Zevenaar afgesloten voor doorgaand (fiets)verkeer. Via de overweg aan de Molenstraat wordt het verkeer omgeleid.

Daarnaast wordt nabij de Betuweroute de bovenleiding in het spoor aangepast. Hierdoor is de Ringbaan Oost (N336) – tussen de rotonde Hengelder tot de rotonde Bemweg/Babberichseweg – afgesloten van 21 maart 07.00 uur tot 26 maart 07:00 uur.

In de week van 25 maart starten wij ook met de bouw van de tunnel voor de onderdoorgang bij de Babberichseweg. Deze zal medio juli gereed zijn waarna hij eind juli onder het spoor geschoven zal worden. Hierover wordt u nader geïnformeerd.

Werkzaamheden Wehl

In Wehl wordt de eerste 500 meter spoor vanaf de Beekseweg richting Didam vernieuwd. Uiteindelijk wordt er totaal 5 kilometer spoor vernieuwd. Wegens de werkzaamheden zijn van 23 maart 00:00 uur t/m 25 maart 06:00 uur de Ringweg en Beekseweg afgesloten.

Werkzaamheden Didam

Vlakbij het stationsgebied van Didam vernieuwen wij het spoor. Ook wordt bij de kruising met de A12 het spoor verlegd. Hiervoor worden geen wegen afgesloten.

Geen treinen gedurende het weekend

Tijdens de werkzaamheden van 23 en 24 maart rijden er geen treinen tussen Arnhem en Doetinchem. Reizigers reizen in deze periode met bussen. Kijk voor actuele reisinformatie op www.reisplanner.nl of www.arriva.nl Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via 9292.nl of telefonisch: 0900 – 9292 (€ 0, 90 per minuut).

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers