Afsluiting Holterweg Colmschate

Nieuws

13 september 2017

De gemeente Deventer en ProRail werken samen aan de bouw van een onderdoorgang (tunnel onder het spoor) in de Oostriklaan. In het weekend van 23 september sluiten we ter hoogte van de Oostriklaan de Holterweg af om het kruispunt te kunnen verleggen.

Verleggen kruispunt Holterweg

Van vrijdag 22 september tot maandag 25 september werkt aannemer Van Spijker Infrabouw aan het verleggen van het kruispunt Oostriklaan/Holterweg. De Holterweg krijgt een nieuwe afslag richting de toekomstige tunnel en het oude kruispunt met de Oostriklaan wordt opgeheven. Vanaf deze nieuwe afslag wordt een tijdelijke aansluiting gemaakt op de huidige Oostriklaan.

Werkzaamheden

De werkzaamheden starten op vrijdag 22 september, om 0:00 uur ’s nachts en duren tot maandagmorgen 25 september, 06:00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de midden geleider, de verkeerslichten en de deklaag. Ook worden er zaagwerkzaamheden voor de aanleg van lussen voor de verkeersregelinstallaties uitgevoerd en vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats en brengen we de nieuwe wegmarkering aan. Direct omwonenden van de Holterweg kunnen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Daarom proberen onze mensen zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk.

Afsluiting Holterweg en bereikbaarheid winkelcentrum

Het kruispunt in de Holterweg, tussen het kruispunt Grote Ratelaar en kruispunt Salomonszegel is afgesloten tussen vrijdag 22 september, 20:00 en maandag 25 september, 06:00 uur.
Het winkelcentrum Flora is vanuit de richting Vijfhoek dit weekend beperkt bereikbaar. Zaterdag overdag wordt tussen 08:00 en 18:00 een tijdelijke voetgangersoversteek vanuit Oostriklaan richting het winkelcentrum ingericht. Houdt u rekening met beperkte parkeermogelijkheid nabij het Koggeschip en kom bij voorkeur op de fiets. 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers