Aanmelden mailalert spoorwerkzaamheden

Elke dag onderhoudt en vernieuwt ProRail het spoor, de wissels en de stations. In heel Nederland. Overal waar we aan de slag gaan zorgen we ervoor dat omwonenden goed op de hoogte zijn van de werkzaamheden. Eerder ontving je als omwonende informatie per brief. Nu krijg je een e-mail, met daarin een link naar de werkzaamhedenkaart, een digitale kaart waarop je ziet welke werkzaamheden in jouw buurt plaatsvinden. We starten in de regio Utrecht met deze digitale informatievoorziening. Bewoners ontvingen daarover een laatste bewonersbrief. Later volgen andere regio’s.

Meld u aan

Blijf per e-mail op de hoogte van spoorwerkzaamheden bij u in de buurt. Vul daarvoor het onderstaande formulier in. Werken we aan het spoor? En woont u binnen een straal van 300 meter van de werkzaamheden óf van transportroutes? Dan krijgt u automatisch een e-mail. Goed om te weten: uw contactgegevens gebruiken we alléén voor het communiceren over onze werkzaamheden.

Werkt het formulier niet naar behoren? Open de link dan in een andere browser of op een ander device (bijvoorbeeld laptop of tablet in plaats van mobiele telefoon). We zijn nog bezig om het formulier te optimaliseren voor alle browsers en apparaten. Excuses voor het ongemak.

Vragen en opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over uw aanmelding voor de mailalert spoorwerkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Publiekscontacten.

Liever brieven ontvangen?

Maakt u geen gebruik van e-mail, en wilt u liever brieven blijven ontvangen? Laat het ons dan telefonisch weten. Bel 0800 776 72 45 (gratis).