Drie minuten stil

Aanstaande zaterdag 20 april, om 22.30 uur, ligt het openbaar vervoer drie minuten stil. Het is een signaal: geweld in trein, bus, tram en metro moet stoppen. ProRail ondersteunt dit protest.

Lees meer

Nachtwerk Cartesiusviaduct

Nieuws

13 juli 2017

De bouw van het dek van het nieuwe spoorviaduct over de Cartesiusweg verloopt voorspoedig. Vanaf 10 juli verwijdert BAM de tijdelijke ondersteuning van het viaduct. Dit gebeurt maximaal 8 nachten.

Maximaal acht nachten werk

Om veiligheidsredenen en om de verkeershinder rondom de Cartesiusweg te beperken,
worden deze werkzaamheden in maximaal 8 nachten uitgevoerd. In de week van 10-14 juli en
in de week van 17-21 juli worden de wegdelen van de Cartesiusweg om en om afgesloten. De eerste week gebeurt dat in noordelijke  richting, de tweede week in zuidelijke richting. Het verkeer van en naar de Cartesiusweg wordt dan via het niet afgesloten wegdeel geleid. De aannemer werkt tussen 20 uur 's avonds en 6 uur 's ochtends. De werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken voor de omwonenden, die wordt veroorzaakt door geluid, licht en extra bouwverkeer. Bewoners zijn hier met een brief van BAM  over geïnformeerd.

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers