400 bezoekers voor informatiemarkt Vught

Nieuws

5 juli 2017

De jaarlijkse informatiemarkt in Vught is ook dit jaar weer goed bezocht. Verspreid over de middag en avond kwamen er 400 bezoekers naar de markt in zalencentrum Novalis. Zij kregen hier informatie over het spoor (Programma Hoogfrequent Spoorvervoer) en de rijksweg N65 in Vught.

Medewerkers van de gemeente Vught, ProRail en Rijkswaterstaat gaven tekst en uitleg over de plannen, kaarten en tekeningen. Vanuit ProRail gaven we informatie over onder andere het nieuwe station, het landschapsplan en de mogelijke werk- en parkeerterreinen.

Informatiemateriaal ProRail

In de PHS-bibliotheek  kunt u de informatiepanelen, de tekening van de bouwperiode en de tekening van de eindsituatie vinden die tijdens de informatieavond te bekijken waren.

Vervolg

Dit najaar organiseren we een informatieavond om u te informeren over de resultaten van de onderzoeken naar geluid en trillingen. Naar verwachting ligt het Ontwerp Tracébesluit (OTB) begin 2018 ter inzage.
 

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers