ProRail geeft voorproefje Tracébesluit PHS Meteren - Boxtel op informatiemarkt Vught

De belangstelling voor de jaarlijkse informatiemarkt van rijksinfra was groot dit jaar. Veel belangstellenden wisten de weg naar Novalis te vinden om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen van de rijksinfra in de gemeente Vught. Zij kregen hier informatie over het spoorproject in Vught (PHS Meteren – Boxtel), de rijksweg N65 en De Vughtse Regeling
Informatiemarkt 13 juni te Vught

Medewerkers van de gemeente Vught, ProRail, Arcadis, provincie Noord-Brabant, Rijkswaterstaat en ministerie van IenW hebben tekst en uitleg gegeven over de plannen, kaarten en tekeningen voor zowel PHS Meteren – Boxtel als N65 Vught-Haaren. Vanuit ProRail hebben we inzicht gegeven in de grootste verschillen tussen het Ontwerptracébesluit en het (nog te publiceren) Tracébesluit, waaronder de maatregelen voor geluid en trillingen en het aangepaste ontwerp voor het tijdelijke station.

Informatiemateriaal ProRail
In de PHS-bibliotheek kunt u de panelen en de tekeningen vinden die tijdens de informatieavond te bekijken waren.

Vervolg
Dit najaar verwachten we de publicatie van het Tracébesluit PHS Meteren - Boxtel. Rondom de publicatie organiseren we informatiebijeenkomsten om u meer hierover te vertellen.

Gepubliceerd op