Nieuwsberichten

Lentekriebels in de tunnel van station Waddinxveen Triangel

Muurschildering in wording
Sinds kort kijken lieve koeienogen je aan als je door de tunnel van station Waddinxveen gaat. Kunstenaar Ruud Kooger legde de laatste hand aan een muurschildering op de wanden van de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel. Het panorama beslaat vijfhonderd vierkante meter en is geïnspireerd op de landelijke omgeving van Waddinxveen. Groene weide, koeien, lammetjes, eenden, maar ook woningen van Park Triangel, windmolens, én de R-net trein zijn te zien.
Gepubliceerd op

Nieuwe storing Alphen-Gouda opgelost

Storingsploeg van aannemer Bam-Infra op een overweg tussen Alphen aan den Rijn en Gouda na blikseminslag .
Als gevolg van een blikseminslag bij Waddinxveen woensdagochtend heeft zich vanochtend om tien uur een nieuwe storing voorgedaan tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. Ook deze storing is inmiddels door medewerkers van ProRail en aannemer Bam Infra opgelost. Dat vlak na herstel van bliksemschade het treinverkeer opnieuw problemen ondervindt gebeurt jammer genoeg vaker na zulke omvangrijke problemen. Soms komen die storingen nog weken lang terug.
Gepubliceerd op

Nieuw station Waddinxveen Triangel geopend

Onder luid tromgeroffel en in bijzijn van bewoners en bedrijven is donderdag 15 februari station Waddinxveen Triangel geopend. Het is het tweede nieuwe station op de lijn Alphen aan den Rijn – Gouda. Het nieuwe station is een schoolvoorbeeld van ProRail's ambitie om Nederland bereikbaarder te maken door te investeren in de haarvaten van onze spoorverbindingen.
Gepubliceerd op