Zomerwerk in augustus 2019

Nieuws

14 juni 2019

Van 14 tot en met 23 augustus worden in negen dagen en nachten, elf wissels, tussen het Amsterdam Rijnkanaal en station Weesp, vervangen. Daarnaast gaat ProRail een spoordeel in zijn geheel, inclusief dwarsliggers, vervangen.

Bekijk: Vernieuwingstrein

Het werk wordt uitgevoerd met machines die behoorlijk veel geluid kunnen maken. Zo zal ook de grootste vernieuwingstrein van Europa - die maar liefst een kilometer lang is - worden ingezet.

In bijgaande folder leest u er meer over (pdf)

Op dinsdagavond 2 juli 2019 wordt er een informatiebijeenkomst over deze werkzaamheden georganiseerd. Vanaf 19.15 uur bent u welkom in de kantine van FC Weesp, Papelaan 153.

Deze avond gaat specifiek over de zomerwerkzaamheden. Andere spoorse maatregelen, zoals de  spooruitbreiding rondom het station en het geluidscherm bij de Weespersluis (Bloemendalerpolder en Leeuwenveld) behoren tot het Programma Hoogfrequent  Spoorvervoer SAAL en komen niet aan de orde tijdens deze avond.

 

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers