Planning Tracébesluit

Naar verwachting wordt het Tracébesluit PHS Meteren-Boxtel in het najaar van 2019 vastgesteld. Wanneer het Tracébesluit ter inzage wordt gelegd, zullen wij u hier als omwonenden over informeren. Uiteraard plannen wij ook bij de terinzagelegging van het Tracébesluit wederom een moment in waarbij we u als bewoner of omwonende van meer informatie voorzien en de mogelijkheid geven om vragen te stellen. Bij de terinzagelegging van het Tracébesluit PHS Meteren – Boxtel zal ook de Nota van Antwoord gepubliceerd worden. Het Tracébesluit en alle bijhorende stukken zullen in het najaar van 2019 in te kijken zijn op de website van de Directie Participatie als ook op locatie zoals bijv. bij uw gemeente.
2015926-133536_sv4208.jpg

Spreekuur
Voor de terinzagelegging van het Tracébesluit PHS Meteren - Boxtel wordt er voor uw gemeente een spreekuur georganiseerd in de gemeente Zaltbommel. Tijdens dit spreekuur kunt u met gerichte vragen terecht tijdens een kort gesprek. Mocht uw vraag meer toelichting nodig hebben door een van onze experts en/of is de vraag te omvangrijk voor het spreekuur? Dan nodigen wij u uit om naar de informatieavond in ’s-Hertogenbosch (Hedel en Velddriel) of Meteren (Zaltbommel) te komen.

De spreekuren worden georganiseerd voorafgaand aan de informatiebijeenkomst in Meteren en ’s-Hertogenbosch. U kunt hier meer lezen over de informatiebijeenkomst in Meteren en hier over de informatiebijeenkomst in ’s-Hertogenbosch .

Gepubliceerd op